nog 3 dagen te gaan.....
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
19 Januari 2007 | Nederland, Giessenburg
jaja nog drie dagen te gaan! dan is het al zover!!! En natuurlijk heb ik er super veel zin in!!Via deze website kunnen jullie de komende 10 weken volgen wat ik allemaal mee maak in bulgarije! Dus kom af en toe langs en laat een berichtje achter!!
Liefs maaike
Liefs maaike
19 Januari 2007 - 18:23
Huig:
hej maaike! jij ook zon site, goedzo!! ik zal hem in de gaten houwe hoor!! -
20 Januari 2007 - 08:02
Rieke:
wow... je eerste bericht... (of ook een welkom? ohnee, die is niet van jou :D) het komt nu echt dichtbij!
maak er wat van hè!
liefs rieke -
20 Januari 2007 - 11:54
Ruth:
eey,
ja nu is het echt bijna zover.. kzal je site goed in de gate houde hor:) ben bnieuwt... ennuh kga j egt wel btj misse hor:(:P
xxxruth -
22 Januari 2007 - 12:13
Ik:
ik zou zeggen, geniet ervan. groet van 1 van de toompjes -
23 Januari 2007 - 16:15
Sanne:
Ik las net dat je net vertrokken bent, veel succes en plezier daar.
Nu moet ik 3 waarbenjij sites volgen van oud-Ghanagangers.
Groetjes -
23 Januari 2007 - 16:24
Annemieke:
Hee Maaik... als je dit leest ben je op de plaats van bestemming!! Have fun.. xxx Annemieke -
23 Januari 2007 - 16:40
Annemieke:
23 Januari 2007 - 17:59
Marjolein:
Jee, wat zijn we toch een stel reizigers, met alle GH206'ers...! ;) Ik wist helemaal niet dat deze reis er aan ging komen! Gaaf hoor, geniet ervan! Ik hou de website in de gaten. Schrijf maar lekker veel, dan kunnen we allemaal mee genieten. :D
groetjes,
Marjolein