Dag 4
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
26 Januari 2007 | Bulgarije, Varna
Goedemorgen allemaal!
Het is weer tijd voor een verhaal!;)!
Wat heb ik lekker geslapen vannacht zeg!De vewarming was uit vannacht!:)echt heerlijk!
Bij mn ontbijtje heb ik een prachtig:s muziekje van de buren, alles is hier erg gehorig!
Ik heb er net even wat foto's opgezet dan kunnen jullie ook meegenieten van het prachtige uitzicht dat wij hebben!:P
Gisterenavond voor 5 euro heerlijk uit eten geweest!wortelsalade, was wel vet veel! met een beetje friet en een heerlijke cocktail! Ik heb ook nog een echt bulgaars drankje op. yoghurt met water en zout! best lekker!
En elke bulgaar die we tegen komen laten we natuurlijk een overheerlijk hollands dropje proeven! en ze zeggen dat ze het lekker vinden. of het echt zo is... geen idee!
Ook wel erg handig deze ober spreekt heel goed engels!
Om 12.00uur vandaag gaan we met derde jaars studenten naar een instelling. we zijn erg benieuwd wat ons te wachten staat!
Lieve mensen jullie horen snel weer wat!
Liefs Maaike
Het is weer tijd voor een verhaal!;)!
Ook wel erg handig deze ober spreekt heel goed engels!
Lieve mensen jullie horen snel weer wat!
Liefs Maaike
26 Januari 2007 - 11:56
Rico:
Heey maaike, leuk al die verhalen, en je kan goed eten zeg daar voor weinig, wat voor drop laat je ze proeven? nou veel succes nog
Groeten Rico -
26 Januari 2007 - 13:52
Anke:
wat zien jullie er gezellig uit, glim glim van de maskertjes?
leuke verhaaltjes om te volgen
dikke kus anke -
26 Januari 2007 - 17:21
Jacob:
He schat,
Wat leuk om de eerste foto's te zien. ziet er allemaal vet goed uit. Dat appartement is echt niet zo lelijk als hij het beschreef:-). Dat uitzicht is zeker vet mooi. Ben al wel een beetje jaloers hoor.
Tga jullie goed. Kus Jacob -
26 Januari 2007 - 21:55
Annemieke:
Hii Maaik...
gaaf uitzicht hoor!! Mooie foto's!! Leuk dat je ze er op gezet hebt! Kunnen jullie je al een beetje redden in het 'Bulgaars'?? :-p
Kuzzie -
27 Januari 2007 - 09:41
Maaike:
Hoi allemaal!vandaag kunnen we niet op de computer dus iedereen een heel fijn en tof weekend!!en tot Maandag!jaac kan je ook nie smssen!sorry!!
Liefs Maaike -
27 Januari 2007 - 13:25
Cees Visser:
Leuk de verhalen over de eerste ervaringen in Bulgarije te lezen. Veel plezier verder! -
27 Januari 2007 - 14:50
Leonie:
..leuk zeg die foto's, hebben we een beetje een idee hoe het er bij jullie daar uit ziet. En idd een supermooi uitzicht! Fijn weekend he! ( ook al is het weekend al weer voorbij voor je dit leest :-) !)
Liefs Leonie -
27 Januari 2007 - 16:06
Sil:
hey
wat leuk om al die leuke dingen te lezen en je foto's geweldig.