Dinsdag 30-01
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
30 Januari 2007 | Bulgarije, Varna
Hoi!
We zijn nu net klaar op de universiteit!onze les begon vandaag om 10.40. we zaten dit keer bij een andere klas. De gemiddelde leeftijd hier op de universiteit ligt trouwens wel een stuk hoger! We zaten vandaag in een klas waarin de meeste vrouwen toch zeker al wel 30 waren!kwamen wij broekies aan!:)
Ook deze les werden er weer veel kennismakingsoefeningen gedaan. we hebben eerst een tekening gemaakt met hoe je leven eruit zag tot nu toe. Dit is een methode die gebruikt word om mensen over goede en slechte periodes in hun leven te laten praten.Daarna hadden we twee oefeningen waarbij het doel was om te vertellen wat je heel belangrijk in je leven vind bv liefde, geluk , gezondheid etc..
Toen hadden we een half uur pauze! was wel lekker konden we even bijtanken. ;)
ook vandaag was er een vrouw die alles vertaalden! echt fijn maar het is wel vermoeiend!
Na de pauze hebben we nog een paar opdrachtjes gedaan en een discussie! we vonden het allebei een erg leuke les!
De lessen duren hier alleen wel heel lang!tenminste, je zit heel lang bij dezelfde lerares.
Maar nu ff iets anders we zitten hier vandaag alweer een week!!! echt een gek idee! het gaat echt wel snel!Ik mis jullie allemaal al wel een beetje hoor!
Vanavond gaan we heerlijk uit eten! heb er nu al trek in!:)
Liefs Maaike
Toen hadden we een half uur pauze! was wel lekker konden we even bijtanken. ;)
Vanavond gaan we heerlijk uit eten! heb er nu al trek in!:)
Liefs Maaike
30 Januari 2007 - 18:14
Ruth:
leuk leuk... lijke me ook wel leuke lesse;) allen da engels zou niks voor mij sijN:P.. veel plzier met lesse volgn dan he... tot snel(K)ruth(K) -
30 Januari 2007 - 18:18
Jan Leo:
hey hey....
nou volgens mij gat het allemaal wel naar wens daar.... glkg maar..
idd een week alweer, je bent alweer op 1/10e :)
trouwens zit ik hier lkr mn krantje te lezen... stuit ik in eens op een wel erg bekend gezicht.... leuk stukje hoor... :):P
nou veel werk plezier.. en maak dr wat van
doeg doeg..
kuZ jl
30 Januari 2007 - 18:37
Jacob:
Super. Ik had helemaal niet gezien dat er alweer een bericht was. Wat gaan jullie vanaaf eten dan?
Succes en tot horens.
Lies Jacob -
30 Januari 2007 - 21:39
Hiltje:
Leuk hoor, die berichten van jou! We lazen op de WS site dat je daar nu bent. Cool zeg! Alleen wel jammer voor Jacob natuurlijk... ;-)
Succes met alles en ik blijf je volgen. Leuk zo'n weblog.
Groetjes, Hiltje