Dinsdag 27-02
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
27 Februari 2007 | Bulgarije, Varna
Hallo!
Gisterenavond hebben we idols gekeken! Dat was erg grappig! Alleen lieten ze nog niet zo heel veel zien van de voorrondes.
Vanmorgen weer op tijd opgestaan want ook vandaag zijn we weer wezen werken bij Karin Dom. Vanmorgen werd er nog op de deur geklopt. Dus wij dachten wie is dat nu weer zo vroeg. Was het een schoonmaakster die een kaart voor mij af kwam geven! Super leuk en lief leonie! Allemaal leuke kaartjes van mijn clubkindjes!!
Ik heb vandaag weer op de montesori groep gewerkt. Ook vandaag vloog de ochtend weer voorbij. Er waren eerst maar twee kindjes en de juf vertelde me dat de rest ziek was. Maar gelukkig kwamen er toch nog 3 kindjes. Ik heb van alles gedaan. Mee gespeeld met het kleien, met de macaroni, boekjes gelezen en ook vanmorgen zijn we weer gaan zingen bij Lonn op de groep. Toen we er binnen kwamen kreeg ik gelijk een paar dikke knuffels van kinderen die ik al kenden. De kindjes die vandaag mee waren vonden het wel leuk maar het duurde iets te lang voor ze want ze konden niet meer blijven zitten. Twee kinderen van de andere groep gingen nog solo zingen. Echt schattig. Morgen zouden we wisselen maar bij Lonneke op de groep is er morgen iemand jarig dus ze hadden gevraagd of ze dan ook kwam. Dus we wisselen donderdag!
Het was weer een leuke dag en ik heb al weer zin in morgen!!
Na ons werk zijn we nog even water wezen kopen! Dat gaat echt snel op dus we hebben maar gelijk 20 liter gehaald.
Toen we thuis kwamen even gegeten en toen weer naar de computers.
Vanavond gaan we weer heerlijk spruiten eten! Gisteren hadden we trouwens brocoli maar die was zo vies dat we hem niet opgegeten hebben. Echt zonde maar hij smaakten echt rot. Beetje jammer!
Liefs Maaike
Het was weer een leuke dag en ik heb al weer zin in morgen!!
Toen we thuis kwamen even gegeten en toen weer naar de computers.
Liefs Maaike
27 Februari 2007 - 13:41
Rico:
Heey,,nou ja spruiten:S lijk me nie zo:D...maar leuk om het te lezen..succes vedr x Rico -
27 Februari 2007 - 14:11
Annemieke:
Jullie eten wel vaak spruiten zeg... Haha, wat heb je dán gegeten?? Hopen dat jullie niet ziek worden als er zoveel kindjes ziek zijn!! -
27 Februari 2007 - 16:23
Leonie:
..nou die kaartjes zijn snel aangekomen zeg, binnen een week, top :-D ! Kan je mooi je kale muur mee versieren :-) ! Blijven jullie nu de rest van de stage bij Karin Dom of gaan jullie nog ergens anders stage lopen?
veel plezier morgen.. -
27 Februari 2007 - 16:29
Leonie:
oh nee, binnen twee weken ( ik vergips me :-) ) Naja, valt nog niks tegen :-D ! -
27 Februari 2007 - 17:39
Christiaan:
he schoonzus, ff een reactieje van mij. ik zie dat het je er goed afgaat daar. egt leuk om te horen. je ben al weer op de helft. veel plezier nog en fijne week met jacob en je ouders alvast. xusje mij