Maandag 12-03 en Dinsdag 13-03
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
13 Maart 2007 | Bulgarije, Varna
Hallo allemaal!
Maandag:
Ik voelde me vandaag gelukkig alweer wat beter dan gisteren. Op mijn stage was het lekker rustig vandaag! Er waren maar 4 kinderen! Ik heb gekleurd en bij een ander kindje alleen maar gekeken want als ik alleen al de dop van de stift haalde werd ze boos!:) Ik mocht wel van haar alle stiften aanpakken die ze me gaf!:)
We hebben nog even liedjes gezongen en veel gespeeld. De meeste kinderen werden al vroeg opgehaald dus ging ik ook vroeg naar Lonn dr groep. Daar heb ik nog even samen met Crissy en Lonn gespeeld. We hielden Chrissy voor de gek met een balletje. Hij moest erg hard lachen!:)
We hebben trouwens een nog kortere weg ontdekt naar Karin Dom! Gewoon door een tuin.
Toen we klaar waren zijn we weer even onze nodig boodschappen gaan kopen en toen snel naar huis. Thuis hebben we even gegeten en toen zijn we snel naar de computer gegaan want we moesten heel wat bij werken na de week dat mijn ouders en Jacob waren geweest!
Na de computers hebben we thuis lekker gehangen en om 19.00 zijn we gaan koken! We lagen al vroeg op bed maar het heeft weinig zin gehad want onze nieuwe buren hebben, door hun kletsen, ons wakker gehouden tot minstens half 12!:(
Dinsdag:
Ook vandaag was het weer gewoon vroeg op om stage te gaan lopen. Op mijn stage begonnen we in een kring. Dit is ter voorbereiding op de basisschool. Ze leren om stil te zitten en te luisteren en vooral ook om te luisteren naar andere. De Juf vertelden een verhaal over een muis en een kat. Ik heb het niet helemaal begrepen want het was in het Bulgaars maar het was wel een erg grappig verhaal want de kinderen moesten er allemaal hard om lachen! Na het verhaal moesten de kinderen iets vertellen over welke hond ze wilden hebben. Toen het in de kring klaar was kregen ze allemaal een werkje. Ze moesten allemaal een ei uitknippen(het lijf van de kat) en een rondje(het hoofd van de kat). Ook dit is een goede oefening voor de kinderen. Chrissy vond het erg moeilijk om rond te knippen want alles werd vierkant! De tweede keer ging het al stukken beter. De kinderen plakten het op en maakten het af door er een kattenkopje op te tekenen. Ze waren erg leuk geworden. Na het werkje was het al weer tijd om te eten. Het laatste uur was het erg rustig maar zeker wel leuk. Ik heb samen met Nasko een spel gedaan. Hij moest de juiste combinaties maken. Hij kon het erg goed!! Toen was het ook voor mij tijd om naar huis te gaan!
Thuis hebben we weer even gegeten en toen zijn we naar de computers gegaan! Zo meteen gaan we naar huis om heerlijke brocoli te gaan eten!! en dan is het ook vanavond weer idols!!
Liefs Maaike
Maandag:
Dinsdag:
Liefs Maaike
13 Maart 2007 - 17:41
Hanneke:
Hee Maaik! Nog maar 3 weekjes:O De tijd gaat echt snel zeg! Geniet er nog maar even van:) Kus Hanneke -
14 Maart 2007 - 11:09
Jacob:
Ey schat,
ff een kort berichtje van mij! alles kits daar?leuke dag gehad? hier ist lekker weer!
Fijen dag nog!
Kus Jacob