Ons weekend! - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van Maaike Schouten - WaarBenJij.nu Ons weekend! - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van Maaike Schouten - WaarBenJij.nu

Ons weekend!

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

05 Februari 2007 | Bulgarije, Varna

Hallo allemaal!!
Vrijdagavond hebben we lekker thuis gegeten! we hebben eitjes gekookt in de waterkoker en ze waren nog gelukt ook!! Dat was echt smullen zo'n broodje met ei!!S avonds hebben we lekker gehangen en we zijn toen gaan slapen! Zaterdagochtend hebben we een beetje uit kunnen slapen! niet te lang want we wilden weer vroeg in de stad zijn om te winkelen! In de stad zijn we eerst even in de kathedraal gaan kijken! Van buiten is die best groot dus toen ik binnen kwam vond ik hem eigenlijk klein! wel heel erg mooi! Hele gekleurde wandschilderingen en mooie glas in lood ramen.
Na ons bezoekje aan de kathedraal zijn we naar het postkantoor gegaan!even een brief gepost en naar huis gebeld!en natuurlijk naar Jacob! Dat was echt wel ff fijn!!Teon konden we er wel weer tegen aan en zijn we gaan winkelen! er zijn hier heel veel hele kleine winkeltjes! de etlages zien er best hip uit maar als je dan binnen gaat kijken valt dat tegen!!een winkel hadden ze wel leuke kleren en daar hebben we dan ook wat gekocht! Tussendemiddag hebben we bij de mac gegeten!Wat was dat lekker zeg! hier konden ze wel friet bakken!Om 15.00 waren we thuis en zijn we weer ff gaan hangen! toen snel naar de winkel want we hadden nog brood nodig!!Na het eten zijn we ons klaar gaan maken voor ons avondje uit!
We zijn eerst naar de karaoke bar gegaan beneden zaten er meer jongeren dus daar zijn we later gaan zitten. het was gezellig maar het was nog niet echt uitgaan! dus wij aan de ober gevraagd waar we dan heen moesten!hij zei dat er over een uurtje hier wel gedanst zou worden. maar na een half uur hadden we het wel gezien en zijn we nog even naar ons eettentje gegaan! Daar hebben we nog wat gedronken en we zijn toen naar huis gegaan! Jammer hoor dat hier niet echt iets in de buurt was!Ons avondje was dus om 23.00 al klaar!;)We hadden het gezellig en leuk gehad alleen echt uitgaan miste we toch wel!1
Zondagochtend werd ik wakker en ik keek naar buiten! Alles buiten was wit want het had gesneeuwt!echt supermooi om te zien!!
Het was nog vroeg dus daarna maar weer even terug gegaan naar bed! Om 11 uur stonden we op!We wilden iets eerder naar de stad want we wilden fruit en eieren kopen!we hebben dat gedaan! Volgens mij zijn we wel afgezet toen we 2 tomaten kochten! grr bij die meneer kopen we dus niks meer!Onderweg naar de afgesproken plaats kwamen we Ivo al tegen! Ivo' s vriendin was ook mee!Zijn vriendin is echt al wel eind 20 dus hoe oud Ivo dan wel niet is! Maar goed met zijn vieren zijn we naar kaufland gegaan! en inderdaad Ivo had gelijk het is echt een grote supermarkt! We hebben dan ook maar gelijk flink ingeslagen! Soep, noodels, aardappelpuree sap en schoonmaakmiddel! en onze grooste aankoop, een gourmetstel!Nu kunnen we thuis vlees, eitjes, groenten en aardappels bakken! Super!en dat voor 12 euro!Met supervolgeladen schooltassen liepen we naar de bushalten! en harde windvlaag en we zouden allebei uit evenwicht raken!;)
Met de bus terug naar huis en thuis alles uitgepakt en opgeruimd! we hebben echt wel veel gekocht!! Jammer genoeg had een ei het niet overleefd!:)!
Nadat we alle hadden opgeruimd hebben we maar is dat vieze stof opde kast in de kast en op de ramen weggehaald! ze zeggen dat ze hier schoonmaken maar we merken er bar weinig van! onze doekjes waren echt pikzwart!
s avonds gelijk ons gourmetstel uitgeprobeerd! echt vet lekker was dat een gebakken eitje!!
we hebben nu trouwens ook kaas en worst!echt genieten is dat!!;)
s avonds nog even allaes bijgeschreven over onze avonturen in het weekend! en toen wat later dan normaal gaan slapen!!
liefs maaike