Woensdag 07-02
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
08 Februari 2007 | Bulgarije, Varna
Hallo allemaal!
Nou mijn verhaal over woensdag is een stuk korter!s ochtend hebben we alvast wat opgezocht voor de presentatie die we vrijdag hebben. En s middags zijn we naar onze stage gegaan! We waren iets te vroeg dus hebben we onze presentatie nog even doorgelezen. Onze presentatie ging goed, dat vond het personeel ook! Daarna werden er nog heel veel vragen gesteld! Maar ook echt lastige vragen. Of bij ons de prostutuees ook vaak in het criminele curcuit terecht komen. Toevallig hadden we gelzen dat de tippelzones vaak het laagste criminaliteitscijfer van de stad hadden. Ook vroegze ze ons of we vonden dat prostitutie legaal moet zijn. We dachten van wel omdat de vrouwen dan beter beschermd kunnen worden. Na de presentatie en de vragen hadden ze teamvergadering. Dat was niet zo heel leerzaam voor ons omdat het niet werd vertaald en we dus ruim een uur naar bulgaars hebben zitten luisteren. en daar kun je echt niks van maken! Na de vergadering hebben we afspraken gemaakt voor onze tijden van vrijdag. We hebben vandaag (donderdag) vrij.
Thuis hebben we brocoli gekookt! Ook deze was weer goed gelukt dus we hebben heerlijk gegeten!! en we hebben eindelijk normale chips op!;)!
Vandaag donderdag zijn we dus vrij. Vanmidaag gaan we misschien nog even ergens heen!Fijne dag allemaal vandaag!
Liefs maaike
Liefs maaike
08 Februari 2007 - 08:14
Lucas:
Ik ben vandaag de eerste met een reactie! :P mooi dat je presentatie goed ging. Geniet van je vrije dag vandaag! groetjes Lucas -
08 Februari 2007 - 09:49
Jacob:
Shit verloren:-(!
Mooi verhaal hoor schat. Hoeft niet altijd zo lang te zijn:-)
Fijne dag! Kunnen jullie daar nie een cursus bulgaars gaan volgen daar?
Dikke smak -
08 Februari 2007 - 10:08
Leonie:
..mooi dat de presentatie zo'n groot succes was!
Geniet van je vrije dag vandaag, ga ik ook doen, hoewel ik nu nog op school zit :-D Maar ga zo naar huis, t sneeuwt hier echt keihard en heb geen zin om vannacht op het station te slapen ;-) ! Fijne dag en succes met je presentatie morgen!
xxx -
08 Februari 2007 - 10:25
Marina:
Echt leuk om die verhalen iedere dag van je te lezen. Het lijkt me echt heel interessant wat je daar allemaal ziet en hoort. Het sneeuwt hier nu heel hard en heel Giessenburg is wit :) Ziet er wel mooi uit.
Nou meid! Geniet idd van j vrije dag! Ben ik ook aan het doen.
xxx Marina -
08 Februari 2007 - 15:57
Annemieke:
Haa Maaik!! Tof om weer wat van je te lezen! Sneeuwt t bij jullie vandaag ook? Ik ben echt helemaal bedolven onder de sneeuwballen vandaag :-s Maarja, dat hoort erbij he! Gaan jullie nou ook nog een keer terug naar die prostituees waar jullie gister geweest zijn?
xxxx