Donderdag 15-02 - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van Maaike Schouten - WaarBenJij.nu Donderdag 15-02 - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van Maaike Schouten - WaarBenJij.nu

Donderdag 15-02

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

15 Februari 2007 | Bulgarije, Varna

Hallo allemaal!
Gisterenavond was erg gezellig! we hebben heerlijk gegeten! Eerst een heerlijke tomatensoepje toen spruitje en brocoli met aardappelpuree en vlees! Was echt lekker!! En een heerlijke toetje toe! dus we hadden een 3 gangendiner!:)Daarna heeft Gulay bloemmmetjes op lonn dr nagels gemaakt! Ze zijn echt heel mooi geworden! Ze zou mijn nagels ook nog doen maar ze was zo moe! Dus dat komt nog een andere keer! Wat ook erg leuk was, was dat ze haar laptop mee had en we hebben in ons appartement draadloos internet dus toen mocht ik met jacob msnnen! Dat was echt wel super!!! We zijn nog met haar meegelopen naar huis en toen gaan slapen!
Vanmorgen ging de wekker al weer vroeg af! We gingen extra vroeg naar de bushalte omdat hij gisteren eerder was vertrokken. Vandaag vertrok de bus nog vroeger! Echt vaag! Bij onze stageplek aangekomen konden we vandaag meelopen op de medische afdeling!We zaten allebei op groep met 5 kindjes van 1-2 jaar. Erg leuk! Van die kleine dropjes. Op deze afdeling hadden ze ook nog echt baby'tjes. We vroegen ernaar en we mochten gelijk meelopen. We hebben daar toen een uurtje mee gedraaid. Allebei met een superlief baby'tje.Zie de foto's!!Lonneke mocht haar kindje de fles geven. Mijn kindje had al gegeten. Om 11 uur gingen de kleintjes alweer slapen dus zijn we weer terug gegaan naar ons eerste groepje. Op deze groep waren trouwens ook twee kindjes met een beperking. Wat ze precies hadden weet ik niet. We hebben ze geholpen met eten geven en toen gingen ze slapen. En zat ook onze tijd er op. We hebben ook vandaag weer veel gespeeld met de kinderen. De leidster van deze groep deed heel veel met de kindjes! Dat was echt wel leuk!!
Ik ben benieuwd op welke afdeling we morgen gaan werken. Ons laatste dagje alweer hier dat is echt wel jammer!!
Vanavond gaan we niks bijzonders doen! En op tijd naar bed! Bij slapen!!
Liefs Maaike

• 15 Februari 2007 - 14:38

Annemieke:

Haai! gaaf dat jullie t zo naar jullie zin hadden vandaag! Echt leuk om te lezen en de foto's te bekijken! xx

• 15 Februari 2007 - 14:46

Leonie:

wat een lieve kindjes zijn dat zeg, echt schatjes! Fijn dat het vandaag zo leuk was, geniet morgen van je laatste dagje daar :-) !
    xxx

• 15 Februari 2007 - 14:57

Jacob:

Echt schattig die kindjes. maar ook die puppies. Vet lief!

Kus Jacob

• 15 Februari 2007 - 15:53

Anke:

tof dat het allemaal zo goed gaat, fijn dat je eindelijk uitgebreid met je jacob kon msn-en.
    We worden prima op de hoogte gehouden door jullie, dank daarvoor, heerlijk om het van zo dichtbij en toch zo ver weg mee te maken.

Ook voor jou een dikke kus, Mik

• 15 Februari 2007 - 19:12

Evert Den Toom:

hoi maaike ik hoop dat je nog 7 fijne weeken zult heben. en ik misje wel een beetje hoor. hep jij het
    leuk? ik voei me goet hoor. groetjes van evert

• 15 Februari 2007 - 19:24

Amber Van Dalen:

Hey Maaike, we volgen je hier via de website!! Zo te zien heb je het aardig naar je zin!! Echt heel gaaf wat je doet,dit stukje levenservaring neemt niemand je meer af!! Geniet ervan!! Liefs Amber